Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 4 Februari 2012

hati besar, duit takde. masih dalam kondisi haprak!

hello semua, selamat petang sabtu...

aku baru balik kenduri kahwin Ncik Wazir. kawan masa kat universiti dulu-dulu. nak upload gambar, mungkin yang terakhir bersama Ncik Yeppul dan Cik Fariza sebagai status tunang. tapi card reader dengan adapter ade kat office. later on, next week mungkin.

penat. mengantok. finally mencarut kepada Encik L dengan tujuan beri kesedaran. aku sangat penat serba-serbi ni. jadual aku budget rilek-rilek sajeee time cuti memang ke laut. tender nak submit, anyway dah simple. somehow kena kerja. 

esok kena datang appointment dengan Ncik Bos Botak dengan supplier Catonic ape jadah. then kena rushing pegi bawak Encik L dengan partner ke tapak rumah Ncik Borhan.

aku aim esok aku nak create surat perjanjian segala dan matikan setem by the wednesday. Encik L tu haprak, menaip benda simple tapi space bar pun tak tau kat mana. layak tak aku nak panggil cilake?

yup, all bloggers boleh panggil aku kejam. tapi korang semua tak tahu macam mane beliau suka con dam cara kerja aku itu dan ini. salah itu dan ini. in other hand, beliau pun bukan setakat satu taraf level dengan aku, lagi jahanam ade. 

layak kan aku berkata-kata macam ni dalam blog. yang tinggal hanyalah kesabaran Encik L melunaskan semua msg carutan aku kepada beliau. why, he did'nt fight me back? keSABARan itu buat aku tewas. emm, aku telah tewas dalam cinta milik si miskin yang berhati besar.

ok, siap-siap balik Bangi yuk. adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.