Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 10 Februari 2012

follower 150

hello semua, selamat hari jumaat....

Puan Mak tak sehat. tadi baru macam okey lepas drip water dalam badan. masuk air sudah bagitau, takpayah nak term doktor sangat la Mrs Parkistan oooi.


CIK AISYAH
ni follower aku yang ke-150 ni. nak usha blog klik caption kat atas tuh. si PMR holder ni sungguh-sungguh nak exam dengan note-note sejarah beliau. huhuhu! all the best my dear. blog beliau comel sangat. bebudak skang memang advance. tak macam blog aku yang agak kuno ni.

thanks sebab follow blog aku. aku tak boleh nak up-date semalam campur hari ni sebab ada masalah teknikal sikit. nanti kalau rajen aku story same u'olls. adey-chiau. 

9 ulasan:

  1. wah!!!! x sangka!!! thank u yer!!! :)

    BalasPadam
  2. congrats.moga bertambah-tambah lagi pasni.eh,macam kenal je Nurul Aisyah ni.hehehe

    BalasPadam
  3. chaiyok3....!

    thanks ye sudi datang blog ca..maaf lambat..tenet ca slow...

    awk, buang la word verification tu..nanti ca xleh komen kalo line slow sbb word tu malu2 xnak tunjukkan diri.. :(

    BalasPadam
  4. semoga bertambah follower blog ni ;)

    BalasPadam
  5. budak2 skang mmg celik it..tp sy masa sebaya beliau dulu pun celik it gak.tp tau chatting ja.muahaha..

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.