Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 10 Februari 2012

follower 150

hello semua, selamat hari jumaat....

Puan Mak tak sehat. tadi baru macam okey lepas drip water dalam badan. masuk air sudah bagitau, takpayah nak term doktor sangat la Mrs Parkistan oooi.


CIK AISYAH
ni follower aku yang ke-150 ni. nak usha blog klik caption kat atas tuh. si PMR holder ni sungguh-sungguh nak exam dengan note-note sejarah beliau. huhuhu! all the best my dear. blog beliau comel sangat. bebudak skang memang advance. tak macam blog aku yang agak kuno ni.

thanks sebab follow blog aku. aku tak boleh nak up-date semalam campur hari ni sebab ada masalah teknikal sikit. nanti kalau rajen aku story same u'olls. adey-chiau. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.