Pengikut (Blogspot)

Khamis, 26 Januari 2012

spontaneous thrusday : endless story-mory of work

hello semua, selamat pagi...

bangun je. celik mata dari tidur. aku berfikir satu benda yang agak relevan. aku dah takde tempat kat sini lagi and i'm quit!

 quit pertama mean kerja dah jadi suku hati. tak payah nak beriya sangat tolong company ni.

quit yang kedua, berpindah ke sana dan ke sini. tengokla mana ade rezeki nanti. doa kat tuhan banyak-banyak

well, dunia ni memang kejam. sebab dunia ni melihat dari satu dimensi yang menyebabkan pemenang sentiasa ada kat atas dan yang kalah kena berundur.

aku nak lari dari dunia yang kejam. aku nak mula hidup baru.
ikrar aku sekarang ni. dan menjadi azam tahun baru aku juge.


9 ulasan:

  1. dunia x kejeam..tp manusia yang kejam....mmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. eintan... manusia kejam yang tinggal di atas dunia. tak pasal dunia kena makan taik manusia kan?

      Padam
  2. betul tu dunia tak pernah kejam..makhluk hidup didunia ini yg kejam..apa pun buat yg terbaik..perjalanan hidup masih panjang..:)

    BalasPadam
  3. manusia buat hal.. dunia jugak di sebut. kesian... apapun kat mana2 kita pergi pun ada saja kekejaman berlaku

    BalasPadam
  4. nak benti keje gak.. dah meluat keje sini.. tapi.... masih tercari2 keje yg sesuai..

    BalasPadam
  5. Assalamulaikum salam kenal ^^
    kenalin nama saya aroel dari Indonesia
    add ym saya : aroel_theroses
    thanks ya ^^

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.