Pengikut (Blogspot)

Rabu, 25 Januari 2012

Segmen : Aku dan Zodiak

hello semua, selamat pagi subuh...

kadang-kadang kalau kite bangun awal dalam keadaan terkejut memang tak best kan. aku dok berdebar-debar tadi bangun tido. dan ubatnya hanya satu, ingat pada Maha Esa, terus debar, takot semua hilang.

okey. aku mulakan hari pertama bekerja selepas Tahun Baru Cina dengan bangun awal. good beginning for me as well as the way to success as Muslimat as worker as future wife, hope so.

sementara ade keluangan 10 minit, aku nak join segmen macam setepek banner kat bawak ni. sweet pulak kalo peluk belakang suami gaya itu. Encik L tu tinggi macam galah, kot nak peluk gaya ini kena berdiri atas kerusi dulu la kot. kihkih. berangan tak pasal.

takde sape ajak aku ikot segmen ni pun. aku tertarik dengan perkataan zodiak. zodiak ni menggambarkan personaliti seseorang. selalunye la. bila go through entry, rupe-rupenye Cik Cik Fie  bermurah hati nak review blog. tiga hari masa hari jadi kite. ni dah kire hadiah hari jadi kan? super excited!!!!!!


NAK JOIN KLIK SINI

NAMA AKU MASTURA BT BORHAN
LAHIR PADA 15 MAC 1987
ZODIAK AKU PISCES si ikan kaloi

kenape si ikan kaloi. baru la klasik Melayu macam Bawang Putih, Bawang Merah. hik hik. okey macam melebih tapi tu je perkenalan pasal diri. sempoi kan? aku tagged semua pembaca yang singgah bace entri ni. kalau rajen dan banyak masa join okey?

aku nak sambung baca Fiksyen 302 before pegi mandi before pegi keje. adey-chiau


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.