Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 20 Januari 2012

lost hope # malam penuh kesalahan

hello semua, selamat malam....

banyak benda yang aku pending dengan Ncik Bos Botak. banyak-banyak-banyak sangat! aku rase aku mahu berhenti kerja sekarang! 

aku nak tido. dah 12 malam pun untuk membalas semua sms mengarut Ncik Bos Botak. selamat malam semua.


Skala Hidup Smokers
seram aku. baek aku tunjuk gambar ni dekat Encik L. bagi beliau insaf seketika kalau ade peluang. insaf ke? hahaha. 

2 ulasan:

  1. kesiannya..kena ganggu...apapun lebih baik off phone tu kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau off hp nanti banyak pulak cerita die...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.