Pengikut (Blogspot)

Isnin, 16 Januari 2012

ini baru ada gaya

hello semua, selamat pagi....

Style!!!!
tengok gambar ni, aku teringat dekat QS. kalau jawatan QS kat sini ada tiga orang Cik Hawa, Ncik Indra dan Ncik Caah. 

kalau sebagai engineer. aku nampak cara ni bahaya. tapi tetap akan style dan dikenang sepanjang zaman. tapi bagi seorang Q.S cara ni menyeronokkan.

cuba korang tengok, ada dua mesin yang guna kat sini. backhoe dengan kren. dua-dua mesin paling banyak di-produce oleh supplier. so korang tak payah nak pening carik mesin ape la kan. 

kalau nak beli mesin letung pun saiz besar dah berape harga die. alang-alang backhoe ni boleh angkut lepas tu boleh letung dengan kapasiti yang banyak. memang penjimatan berganda!

aku pun tengah cari method untuk dismantling atap kanvas ni. ade chare tak? adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.