Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 28 Januari 2012

ikan kaloi bersama lara hati

hello semua, selamat malam, 

esok dah sabtu. aku nak uruskan hal dokumentasi mesin nak naek MasKargo esok. hope everything's going fine. Ya Allah, pada Kau sahaja aku meminta pertolongan. permudahkan hari esok untuk aku.


Dont be fake around a 
They can see right through your bullshit act
credited to PiscesTerms

aku memang minat baca personaliti diri aku dan orang lain. so, aku follow link macam kat situ dalam twitter. tak tahu la orang lain macam mane kan. anyway, aku yang Pisces si ikan kaloi ni ade anugerah ni. most of the time, aku tahu selok belok orang sedang tipu aku. aku selalu judge menggunakan instinct. semua anugerah Allah SWT bagi aku. tapi sebagai manusia yang tak pernah sempurna, aku gagal berbuat apa-apa kalau orang tipu aku, kenakan aku, persenda aku. paling kuat aku akan lari dari situasi tu aje. 

okey. tu je aku nak cerita before aku tido. Encik L pesan. biar tidur dengan makan cukup-cukup. baru boleh berjaya. macam pakcik-pakcik kan beliau, tapi itulah kesayangan aku sekarang.

oh, last but not least. aku baru dengar lagu ni dua tiga hari lepas. waktu lepak tunggu Ncik Bos Botak kat tempat Kak Rusi yang dengar Sinar FM setiap hari tu... aku suke lagu ni. mase Form 2 release kot. mase tu dalam bas sekolah Abang Sham dari Taman Ariff di mana aku sungguh feel dengan keadaan meng-usha jejaka idaman aku yang naek bas yang sama. hahaha. ter-feeling pulak.

aku pun taip la bait-bait lirik yang aku ingat dalam Mr Google yang hebat. amek kau keluar terus di You-tube bersama video yang tak berapa nak faham tu....


penyanyi ni nama Katon Bagaska. mungkin suara Melly Goeslow pun ada dalam ni. lagu ni catchy dan lirik senang masuk kepala. nak ulang-ulang je lagu ni dalam minda sekarang ni.

Yang tertinggal, hanya gambarmu, di meja kamarku. Ditemani dua puisi tentang lara hati. Engkau adalah yang terindah sepanjang hidupku, Luka meruah semuanya telah berlalu[Lara Hati, Katon Bagaska]
selamat malam ke pagi semua. tak sempat nak review buku la saye. adey-chiau

2 ulasan:

  1. Kak Ijan masuk tadi ingat dah silap rumah. hehe. rupanya guna theme baru ye. Golden gitu, menarik :)

    kak ijan

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.