Pengikut (Blogspot)

Isnin, 23 Januari 2012

Hobi Saya: Blogwalking + Follow

hello semua, selamat tengah hari...

aku baru lepas melawat banglo si Parkistan ouh. sampai rumah sewa, terus bukak blog sebab ade seorang Hang Jebat jemput aku join segmen macam rhelap-rhelip macam kat bawah ni. petang ni nak ke Johawaki pule.


NAK JOIN. KLIK SINI
nama segmen memang sesuai dengan diri aku yang suke blogwalking dan-dan suka-suka nak follow sebab blogging ni indah. macam-macam dunia kite boleh terjah rakan-rakan.

dalam segmen aku teringin sekali mahu tagged rakan yang suka masuk segmen. kalau ade kesempatan nanti masuk la ye...

this lucky segmen will goes to Cik Eza Boom Boom. happy always. take chare. huhu! tibe-tibe wish macam ni.

last but not least, aku nak tutup segmen ni. adey-chiau.






11 ulasan:

  1. rajin dia..
    haa..eza mmg rajin join tu..hihi

    BalasPadam
  2. makaseh tagged Eza dear.. hihi. Eza dah join dahh semalam :P

    Ada apa2 contest lagi, gtauu la okiess. InsyaAllah eza akan join ujung minggu.

    BalasPadam
  3. thanks join.. salam perkenalan n selamat blogging :)

    BalasPadam
  4. Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    BalasPadam
  5. bagus join segmen..aku malas sikit,kecuali segemen yg betul2 menarik..klu pengungjung setia blog aku Insyaallah aku join..:)

    *takpe kan bahasakan diri aku?aku tgok ko komen pakai aku je.hehe..ko umo berapa ekk?

    BalasPadam
  6. shy singgah sini bertanya kabar berita ..:)

    BalasPadam
  7. Salam kenal ..
    Niena singgah sini ye .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com/

    Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    BalasPadam
  8. slm, hye... sy datang dari segmen yg sama, udah follow kamu, sudi2kan la follow sy jgk yep. slm knl. =)

    BalasPadam
  9. sy dri segmen yg same..
    follow sy blik k..tq..

    BalasPadam
  10. jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 139. hee. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.