Pengikut (Blogspot)

Selasa, 24 Januari 2012

follower ke-130

hello semua, selamat pagi...

sedih la. internet aku sangat lembab. so nak up-date blog terbatas. aku nak pegi on off modem kat office macam sangat malas. redha je la dengan kelembapan internet yang ditunjukkan sekarang ni. 

ade banyak benda actually nak tulis. ade banyak draft yang dah dibuat. tapi aku jenis bukan suka auto-post. aku lagi suke praktis tulis live, more real and more feel kat sini. hahaha, perasaan aku je kan!

anyway, aku nak ucap selamat ke follower aku yang ke-130. actually aku nak ucap semalam. tapi internet memang tak boleh nak up-load gambar bagai.

so untuk Cik Mimie yang buat segmen macam entri sebelum ni berjaya menjadi orang yang ke-130 follow blog saye meh!!


best tau blog beliau ni. selalu buat segmen dengan give away. macam ni baru traffic masyuk. okey, aku nak update lagi satu entri sedikit bernas. kalau entri mengizinkan ler! adey-chiau

8 ulasan:

  1. dila pun selalu on of modem wifi ni ha . haha
    lagi satu , dila pun tak suka simpan2 dlm draft ni -__-'

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha, tau tak pe. menyusahkan sungguh modem itu :(

      Padam
  2. suka simpan dlm draft sbb suka tulis sekerat sbb xde idea huuu kang lgsg tatau nk update ape nahhh jmpe dlm draft huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab tu la Cik Paris berjaya dalam dunia blog naa ~!

      Padam
  3. sy gemar buat draft.....
    sbb takut internet jd kura2....

    BalasPadam
  4. saya selalu ada je yg tersimpan as draft. mmg kalau nk update blog amik masa yg lama. hehe :)
    btw, tahniah! follower semakin bertambah! keep it up!

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.