Pengikut (Blogspot)

Khamis, 5 Januari 2012

Dunia 2011 & 2012

hello semua, selamat malam....

tengah layan cerita Dil To Pagal Hai kat TV2 nie. punya la rase ade kat Kerajaan Awan. maklum ler, baru lepas makan Kuew Tiau Udang Lebih kat Restoren Pak Lan dengan Encik L. terasa cerita cinta ni valid ler di minda. cuba kalo misal tengah bergaduh. semua cerita Hindustan ni jadi kutukan. fantasi semata-mata katanye.

habis. meh kite ikot Aktiviti ke-7 yang Cik NorMastura dalam blog kek itu. dah lame jugak beliau publish. ni baru ada masa nak join kan. 

Tekan SINI
1) buat entry tajuk " Dunia 2011 & 2012 "
2) letakkan blogger card
( bagi yang belum ada blogger card, sila letakkan banner GENG fiQ'Ra di dalam blog )


3) upload 2 gambar korang.. satu gambar tahun 2011 dan satu lagi gambar 2012.. tak kisah seorang atau beramai ramai.. asalkan gambar awak, jelas perbezaan antara tahun 2011 dan 2012..bagutahu sikit apa yang berbeza antara kedua gambar tu..

4) siap? hantarkan link entry di entry ini sehingga 7 januari 2012, 11.59 malam
pemenang di pilih cukup semua syarat dan menggunakan cabutan bertuah


nak tepek gambar ni. macam nervous pulak. tapi Adik Siti NorMastura yang boleh kata sama nama dengan aku ni. terimalah dari ku seadanya okey! 

08 Januari 2011
Jackel Jalan Tar, Kuala Lumpur
masa ni badan aku sedap-sedap mata memandang. berat badan dalam 48 kg ke 50 kg. memang aku pun confident dengan diri aku walaupun aku pendek. so aku berani la nak tangkap gambar depan cermin Jakel ni sambil-sambil memilih kain hantaran Puan Kak Ngah time tu. 

25 Disember 2011
Pavilion, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
maaf Adik Mas. walaupun gambar ni bukan gambar after 2012 tapi 5 hari lagi menginjak ke Tahun Baru. boleh terima kan kan kan? please... hehehe. 

rasenye berat badan aku mendadak naek dan kini mencecah 60 kg. entah kenape aku pun tak tahu. sedih? sedikit la. nak kurus. nak sebab aku tak mau kena kutuk. tapi Encik L yang suruh aku gemuk. nak buat macam mane ni?? 

sebelum kita conclude meh kita semua semak hadiah penaja kita!



gift dari penaja: 
tolong like dan follow pihak penaja 

2 brooch by Nurwiyah BoutiqueNurwiyah Boutique fb
3 inner syria cotton by Raflessia Collection
1 contact lens by Cute Lens Lover
1 modem broadband casing by Tihara
1 korean/japanese drama by Kiwidiwi Shop
1 eyeliner by Si Cantik Manis Menawan
1 inner by JCS stuff
1 tudung by Modern Hijab

last at all, perubahan aku terletak pada berat badan. ni obvious-ly semua orang mention lah. agaknye ade 1000 orang lagi yang mengalami masalah yang sama. to be honest, thats the differ my dear.

selamat malam semua. Pooja dengan Rahul tengah conflik ke ending ni. taknak miss a part. adey-chiau. 



6 ulasan:

  1. beza mmg berbeza..mendadak betul naiknya dlm masa satahun.hehe..

    BalasPadam
  2. eh senang hati yer??

    gmbar atas cari baju pengantin ker??

    BalasPadam
  3. @Puan Kutu, bukan orang jauh je. orang dekat pun perasan.. hahaha

    @Miss Nadya, carik baju letak hantaran. hehe

    @Cik Nuwairah,thanks for the wishes.

    @Awie Kashi, u mean meriah of my weight or Christmas punye lampu? hahaha

    BalasPadam
  4. bezanya...xpa, ttap comel..hehe
    gdluck...=)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.