Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 28 Januari 2012

dream saturday # kreatif itu mudah

hello semua, selamat pagi sabtu...

aku baru bangun tido. perut masuk angin. aku terus up-date blog. dengan harapan aku tak mengantok lagi lepas up-date. dah dua minggu dalam Sabtu aku cerita pasal benda warna-warni kan. impian patut ada yang warna-warni. baru meriah hidup. 

The Moonlight Rainbow Fountain
okey, nama air terjun aku dah mention. air terjun ni terletak di sepanjang jambatan yang dibagi nama oleh kerajaan Lee Min Hyung sebagai Banpo Bridge, Soul, South Korea. 

cantikkan air terjun ni dengan konsep simple yang kite belajar since darjah 4 macam pantulan dengan projectile motion. 

bile aku tengok air terjun ni, satu dalam kepala aku. kreatif itu sebenarnya satu yang mudah je. okey, mahu mandi. adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.