Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 28 Januari 2012

dream saturday # kreatif itu mudah

hello semua, selamat pagi sabtu...

aku baru bangun tido. perut masuk angin. aku terus up-date blog. dengan harapan aku tak mengantok lagi lepas up-date. dah dua minggu dalam Sabtu aku cerita pasal benda warna-warni kan. impian patut ada yang warna-warni. baru meriah hidup. 

The Moonlight Rainbow Fountain
okey, nama air terjun aku dah mention. air terjun ni terletak di sepanjang jambatan yang dibagi nama oleh kerajaan Lee Min Hyung sebagai Banpo Bridge, Soul, South Korea. 

cantikkan air terjun ni dengan konsep simple yang kite belajar since darjah 4 macam pantulan dengan projectile motion. 

bile aku tengok air terjun ni, satu dalam kepala aku. kreatif itu sebenarnya satu yang mudah je. okey, mahu mandi. adey-chiau.

14 ulasan:

  1. Aii si Paripari cumel.. Selamat pagi Sbtu.. TQ sebab approve akk kat FB.. Jom p Minerva.. Hehehhe.. http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/01/hobi-baru.html

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. hahaha. pagi-pagi lately perut masuk angin

      Padam
  3. sesungguhnya aku pun sangat suka benda yang kaler kali. sampaikan aku pnh ckp aku nak tema kawen kaler kali namun ditentang kuat oleh pehak2 berwajib. huhuh..
    benda kaler kali ni buat hormon kreativiti kita mengalir macam air. kan kan? hehe..

    BalasPadam
  4. cantik sebab diorang pandai letak lampu tu

    BalasPadam
  5. Good morning Cik pari2,
    Dah bangun ke? p mandi cepattttt hehehe :)

    BalasPadam
  6. Sangat kreatif kot dan sangat cantik. Mata dah macam apa je ni. Hoho

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.