Pengikut (Blogspot)

Ahad, 22 Januari 2012

bercuti ~~! sedikit yihaaa

hello semua, selamat giri...

aku dah lame bangun. nak tulis blog macam aku rase tak best. anyway... esok aku rase aku takkan berinternet. kepada kawan-kawan blog saye. selamat bercuti okeh!

hope cuti ni digunakan pada saluran yang sebaik mungkin. dengar cerita esok aku macam kerja? haaammmmpeeeeh~! adey-chiau.

tahun ni kan tahun Naga Air. Ganas campur Tenang. sesuai nak kahwen dengan nak dapat dapat anak bijak katenye. ialah tu, Andy Con-cut tahun naga gak. tak bijak pun aku tengok. 

kutuk eh? dahla aku tak tau dengan ala komunikasi aku lately. asyek buat orang sakit hati je. adey-chiau.

Naga dalam Air. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.