Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 31 Disember 2011

Tagline Blog Aku "CUN"

hello semua, selamat petang...

aku baru bangun tido. hari sabtu dapat tido yang agak panjang adalah heaven. jujur ikhlas perasaan ni. menanti sesuatu yang tak pasti malam ni. kalau Encik L tak datang malam ni, aku sekeh beliau. sibuk sangat nak buat bisnes itu ini. hasilnye hampeh. baek tak payah. 

okey, semalam aku join satu group blogger dalam facebook nama Geng fiQ'Ra yang memang happening. kalo korang nak join je tengok banner kat sidebar aku tuh. saje la, nak tengok kawan-kawan dalam dunia maya ni. seronok-seronok.

ye, diorang ade macam-macam aktiviti dalam blog fiQ'Ra panCake: andaikan pancake berbicara. kalau korang mahu ade kawan-kawan sporting dalam blog, tak rugi join tau! 

macam kat bawah ni, aktiviti nombor 6 blog ni. aaargh. aku dah macam rugi da. 

aktiviti 6 : Tagline Blog Aku "CUN"

syarat-syarat nak join adalah macam kat bawah ni okey!
1) buat entry bertajuk " Tagline Blog Aku CUN "
2) letak blogger card
(mana yang belum dapat, WAJIB DAFTAR dulu, dan letakkan banner GENG fiQ'Ra di sidebar, baru boleh join )
3) bagitau TAGLINE BLOG awak dan cerita sikit kenapa ambik tagline tu.. jangan panjang panjang.. cerita sikit jer.. sertakan sekali header blog awak

Header baru tukar ni!

ni blog aku. cun tak tagline die. cun jugakla bagi pendapat aku. yelah. memang sesuai dan kena dengan tempatnya aku nak meluahkan perasaan aku kat korang semua. jari menari-nari tango/zapin/belle mengikut telunjuk (ketua segala jari) yang sedang diketuai oleh perasaan. so korang semua, jangan terpedaya sangat dengan fakta perasaan aku ye!

last but not least, Cik fiQ'Ra suruh aku pilih hadiah. memang senang nak dapat ke? aku pilih untuk Kategori Satu. sebab? macam ade banyak hadiah. hehehehe. 


hadiah dari penaja:

kategori 1 ( gift post ke rumah )
- coach keychain (RM90) by Boutique Pisces
- syria ombak rindu (RM48) by E Shop House
-  shawl (RM20) by Ana Adni Collection
- sehelai pashmina (RM19) by Haz Hijab Collections
- tudung by Miss Ladyanna Shop
- shawl by Shawl Ayu Cinta
- perfume by Ana Amalina
- header blog by Puteri Auni

kategori 2 ( gift post ke rumah @ ambil di Shah Alam )
- voucher 16 biji cupcake (RM50) by Panda Cookiss ( ambil di Shah Alam )
- shawl by My Online Boutique4u ( post ke rumah )
- tudung by Nurwiyah Boutique ( post ke rumah )

sampai sini aku menulis. tapi sebab aku tinggal kat hostel sorang-sorang la ni. maybe aku akan up-date banyak lagi lepas ni. ape kata korang? adey-chiau.



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.