Pengikut (Blogspot)

Selasa, 27 Disember 2011

header tahun baru lagi... huhuhi

hello semua, selamat tengah hari...

waktu makan tengah hari makin tiba. petang ni aku nak pegi Mid Valley. ahaa, bukan pegi shopping tapi nak pegi JKR untuk hantar barang-barang prelim ape-ape. 

Retro ~~~!
dengan merasakan diri sebagai retro dalam dunia blog ini. aku nak bagi satu lagi header baru dengan corak pokko-dot. yang aku budget aku dah habis retro marilah aku ber-header dan background yang baru dan mendapat komen membina dari Cik Wahida kite ni...

banyak bende nak up-date dalam blog weeyh! tapi tak tau ler sempat ke tidak. aku akan kenalkan orang-orang yang follow aku lately, arigato-ogazaimasu. 

okeh. nak g gegar Ncik Caah. thanks kepada Ncik Hyz yang review blog aku last week. belum story lagi pasal ni. ade je keje aku nak buat. adey-chiau

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.