Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 24 Disember 2011

header sempena tahun baru

hello semua, selamat malam....



dengan mengambil gambar kepak kapal terbang ke Miri sebagai background yang simple. maka, terhasil-lah header baru dari aku. 

aku malas nak belajar buat header. aku BODOH bab-bab doodle. yang ado dan sempat, just gambar kat atas. edit pun sempoi dalam picasaweb.com. tempat biase aku edit pun.

saje nak ubah angin dan semangat menulis blog kate aku kan. kalo Encik L tengok ni mau gelak sakan. cakap nak lukis tangan ape-ape. last-last ini je yang mampu?

nasib ko la labu... anyway, esok adelah hari aku bersama Cik-cik Nakama. Cik Fariza berangan nak g Sunway Lagoon tu. ape kate kau?? adey-chiau. 

6 ulasan:

  1. hehe smart jugak header baru nie..:)

    BalasPadam
  2. chill lah...header tak bermakna ,kalau penulisan "krik2" header cantik takde guna jugak! ;)

    BalasPadam
  3. Bila buat sendiri puas hati kan. Original :D

    BalasPadam
  4. huhuhu! semua orang yang support, thanks a lot...

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.