Pengikut (Blogspot)

Selasa, 6 Disember 2011

Day 30 : A photograph of you today and three good things that happened in the past 30 days



sila tatap gambar si gemuk yang santai puas-puas. hek hek. hari ni kan aku seorang yang rilek-rilek. aku ingat nak tengok Ombak rindu la... semua blogger dok canang cerita tu romantik. ni tak boleh jadi ni. aku mane nak kalah dalam bab-bab romantik ni. 

abaikan bahagian yang bersepah atas meja tu. sebab aku suke pada ke-sepah-an so korang faham-faham aje la kan. kalo tak sepah nanti tak keje pulak katenye.

tiga benda hebat yang berlaku pada aku sekitar bulan November 2011 ialah :

  • hubungan aku dengan Encik L bersetingkat lagi naek. kami dah berusaha demi hidup bersama. aku hanya berdoa pada Allah SWT : Maha Mengetahui masa hadapan supaya kekalkan jodoh kami. jangan lalaikan kami berusaha bagi meraih kesenangan hidup. amin. 
  • kerja-kerja di Miri menampakkan sinar menjelang hujung minggu lepas. selepas keberangkatan Ncik Indra sebagai Ketua Kelas Miri ke sane. uuh, lega...
  • aku berbaik semula dengan Cik Linda selepas hampir setahun lost contact waktu kenduri Cik Alin hari tu. yang paling best, Cik Linda sorang je kawan aku yang cakap Encik L seorang yang boleh go dan kelakar. sayaaanng Linda ~!
takde la best sangat kot. okey nak siap-siap. Encik L cakap nak makan McDonald pulak. aku layankan aje la eh. adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.