Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 2 Disember 2011

Day 26 : A photo to somewhere you want to go

hello semua, selamat tengah maghrib...

aku nak habiskan masa 15 minit je dengan blog hari ni. hari-hari bukak. tapi nak tulis tu, haraam dapat. satu sebab aku kengkonon sibuk luar pejabat selain dari bangkit yang agak lambat dari tido. keduanya, aku rase semua cerita aku nak tulis dalam satu entri. emm, untunglah kalo dapat tulis semua. aiehh ~


Cuba baca perkataan belakang tuh! yeah ~!

tempat yang aku nak pegi lepas ni. Selayang Mall. kalo korang nak tau sekitar tahun 90-an, ala zaman darjah-darjah dulu. pasaraya ni one of the biggest mall around Khuala Lhumphur... yup. mase tu tengok orang main bowling dah cukup jakun da kot. masuk longkang pun dah boleh dapat pujian dah. yeeeheee!

sekarang ni, Selayang Mall macam dah terbiar pun ade. takla HOT macam aku. somehow, aku sebagai warga Selayang sangat SAYANGkan Selayang Mall. perlu ke statement ni?? hahaha

tujuan aku ke Selayang Mall secara general boleh panggil nak perabih sisa-sisa baki yang ado! nak beli getah rambut yang dah barai dekat Sinma. nak beli baju kenduri. nak g repair jam. nak pegi ngorat abang Famous Amous supaya dapat timbang lebih 50 gram dan macam-macam lagi,

okey, mahu balek. siap-siap. lepas balik Selayang Mall aku nak baca buku berkenaan dengan penulis vateren yang masih muda dan segar pemikirannya: A Samad Said dengan tajuk puisi Al-Amin.

wow. korang patut cuba baca. sangat excellent. nanti ade masa aku akan review novel. banyak sangat novel aku nak review. nanti aku tertinggal pulak arkeb buku simpanan Cik Mastura Borhan. bile nak jadi Puan ni. aduuuh! 

mengarut sudah. adey-chiau.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.