Pengikut (Blogspot)

Selasa, 13 Disember 2011

Contest I Love Animal

Cerita Aimi

hai. sajelah join contest tengah-tengah malam ni. Encik L aku belum habis lagi bekerja. sedih aku tengok beliau kuat semangat begitu. sedih, tapi kalau nak senang. kena la bersusah-susah dahulu kan? 

sementara dari itu, aku nak masuk contest macam kat atas ni. sayangkan haiwan katenye. gile ko tak sayang. Belang tu aku nak campak mane?? ten ten teng....

blogger yang bernama Aimi tu, suruh aku cerita sebab aku sayangkan Belang. wah! susahnye nak jawab ni. kenape eh?

mungkin aku sayang Belang kerana bisul di telinga langsung tidak sembuh. aku sayangkan Belang kerana Belang adalah satu-satunya jejaka Hot di Teamcoat. tak dop sape lagi dah aku nak menumpahkan kasih sebagai cat's lover kat sini. 

Belang ni seekor kucing yang garang! sangat garang dan kasar. tapi sekali aku sepuk, tau pulak nak diam. senang cerita. kalau korang semua baru datang sini nak belai-belai die ni, jawapan die kirim salam la adik kakak sayang. on the dot and dot, pasti kena cekau. 

terkurung pulak dah!
tapi, segarang-garang Belang. kalo dah bengap tu bengap jugak. aku dengan Gang Rumah Sewa penah kurung dia macam dalam bakul letak kain kat atas. berjanggut menunggu dia kelua sendiri dari bakul tu. bukan rumit sangat pun halangan yang kitorang bagi. 

just lalu bawah dari tali pink tu kan habis cerita. ni otak nak simple. lalu jugak celah-celah tu. sebagai kesimpulan, Belang memang Bengap! boleh panggil BB dah lepas ni. huhuhu~

okey. aku dan Gang Rumah Sewa je yang boleh kutuk Belang okey. berani orang lain nak kutuk???

kutukla, korang kutuk Belang Gendut. bukan aku pun. sayang sangat kat Belang. adey-chiau. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.