Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 30 Disember 2011

azam 3 : semangat untuk berjaya

hello semua, selamat malam...

Kata-kata semangat yang simple je
kesan daripada berjumpa dengan Arkitek Minyak Masak bersama dengan Encik L semalam, aku rase sangat gembira dan tenang. aaah, ade jugak orang sayang aku melebihi Teamcoat menghargai aku. yup, itu buah fikiran aku masa melintasi NKVE pecut terus ke Selayang. 

sebenarnye, aku nak tulis ayat yang agak ke-islam-an sikit. tapi aku tak berapa nak pakar kan. yang kat atas ni adalah quote yang lebih kurang same dengan quote yang aku nak tulis ni la.

quote aku bermain-main kat minda aku sejak semalam ialah setiap usaha yang kita lakukan kat atas dunia pasti ada balasan yang setimpal dengannya. usaha lebih akan dapat lebih dari pelbagai aspek, macam tu jugak sebaliknya. 

ini adalah hujah saye mengenai azam tahun baru 2012. esok adalah hari terakhir dalam 2011. ape nak buat ni? nak cuti tak dapat. saye sangat kecewa. adey-chiau


1 ulasan:

  1. cute la blog ni.. follow gak.. salam kenal cik tuan blog.. hehehe

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.