Pengikut (Blogspot)

Rabu, 28 Disember 2011

angin kus kus tengah malam

hello semua, selamat malam...

sangat excited okey! punce? dapat online menggunakan jalur tanpa wayar kat rumah sewa. ingat selama ni boleh? mestila tak kan...!

nak masuk segmen blog ex-change adalah sangat malas. apetah lagi blog review. mata dah penat ni mintak tido sampai angin penuh dalam badan rase nak muntah. apesal pun aku tak tau la kan... rasa asyik sendawa sebab angin memenuhi rongga badan. badan penat mintak nak tido la sebabnye. 

Loceng-loceng Krimas - Pavilion
yer, ini gambar kesukaan aku mase berjalan dengan nakama-kian dekat Pavilion last Sunday. orang kan sibuk Krismas, aku ngan nakama sibuk jalan-jalan. semua orang amek kesempatan tu tengok Abang Holmes aku sampai kene pilih seat depan sekali nak tengok tau!

we are enjoying the fun we have. tapi bab-bab makan, idok ler di Pavilion. rela pegi makan dekat gerai-gerai tepi Galaxy Ampang nun. korang dah cube? 

cube okey! for sure sedap... aaah ~! 

tido dulu. selamat malam semua. adey-chiau

2 ulasan:

  1. alahai kenapa plak angin?tak makan yer?

    BalasPadam
  2. bukan tak makan Puan Kutu, tapi terlebih makan. hehe!

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.