Pengikut (Blogspot)

Rabu, 16 November 2011

Day 20 : The meaning behind your blog name

TINTA PERASAAN 
jari menari-nari mengikut telunjuk perasaan 

itu nama blog aku sesejak aku bergelar pekerja Teamcoat ni. sape-sape yang follow blog ni dari awal memang tahu yang sebelum ni nama blog aku HIDUP AKU BERSAMBUNG... tapi aku dah lupe ape description die. bia-lah, semua ni cerita lama-lama aku. 

yang aku pasti, aku gunakan nama macam aku tepek beso-beso kat atas. first untuk commercial-kan blog. walau idok ler commer-sial mane. senang orang nak ingat bila phrase macam rupa pelik gitu. ye dok? pendapat aku je.

untuk menambah rasa poyo yang sudah menebal dalam diri sendiri, aku ibaratkan yang blog ni sebagai kertas kosong dan aku menggunakan pen - tinta (bahasa sastera konon) yang memang bebas menceritakan segala perasaan aku. 

aku harap aku punya stress release setelah men-tinta-kan di atas kertas maya. aku hope Encik L dan rakan taulan gembira bace kisah aku. aku nak meninggalkan blog ni untuk orang yang ada di dunia kalau aku dah takde nanti. ibarat macam coretan untuk waris-waris aku. macam korang happy baca diari Puan Mak masa bercinta dulu kan? same konsepla tu!

okey, petang ni ke kilang mesin ape name. tak penah jumpe seumur hidup aku bersama Ncik Andy Pinky Watch. aau ~! adey-chiau. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.