Pengikut (Blogspot)

Ahad, 13 November 2011

Day 16 : Short term goal for the month and why

hello semua, selamat malam...

aku hanya berharap. dalam bulan ni aku dapat menjalankan kerja-kerja pre-lim bagi projek structure repair di Miri dengan jaya-nya.

dengan satu ayat aku simpan dalam hati;

Makan Miri, Tido Miri, Bangun Miri, Mimpi Miri 
dan Semua Tentang Miri. 

huhuhu! penting-penting.

punca penting. first baby jaga-jaga projek ni. wish me all the best. okeh !

measurement gauge
tepek gambar atas ni. bagi aku semangat nak buat keje. tapi aku sendiri tak reti nak gune pun. beli pun belom lagi. harga benda ni sekeping dalam 3000 duit Malaysia. aish. ntah-ntah bukan aku pun yang guna benda-benda macam ni nanti kan...

last but not least, semoga projek Miri yang aku panggil ni berjalan dengan lancar hendak-Nya. Amin dan adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.