Pengikut (Blogspot)

Selasa, 8 November 2011

Day 12 : Your current relationship, if single discuss how single life it is

hello semua, selamat pagi....

tahukah anda yang angsa dan penguin hanya mempunyai seorang pasangan seumur hidup? tidak seperti gaya hidup Cikilalang yang mempunyai dua tiga pasangan pada satu-satu musim mengawan. 

wah, aku berfakta di saat lembu menjadi korban di bawah ini. aku tak sanggup pulak nak tengok nanti tak merasa aku nak makan sup tulang petang ni. serious-ly aku akan nanges tahap dewa bile tengok lembu kene sembelih. 

current relationship. macam pernah jawab soalan ni dulu. for the first time, aku bagitau yang aku dah couple. dalam entri ni day01- Your current relationship

okey. aku berangan-angan tentang design katil untuk Encik L buat sendiri. aku takde duit langsung simpan untuk kawen. ape kate mula simpan bulan ni? aduh!

mahu sambung keje la. adey-chiau

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.