Pengikut (Blogspot)

Isnin, 10 Oktober 2011

small matter sangat!

hello semua, selamat petang semua...

tibe-tibe kapla sangat berat. macam ade seketul konkrit ber-gred 40 dalam kepala ni. ahaai. aku minum nescefe' baru satu cawan. takkan effect melampau-lampau macam ni kan?

anyway; mendengar perkataan small matter dari Ncik Super Mokh sangat menyakitkan hati aku dengan Cik Wahida. kalau small matter sangat; ape kate beliau try buat paperwork ni sikit. baru la tau bende yang small-small tu actually perlu detail dan ketelitian. takde jiwa ke-consultant-an betul. okey; marah aku dalam hati aje. 

aku tahu. ni tugas aku seorang engineer. dan aku takde senior engineer yang boleh bantu. ye, aku seorang diri meminta networking kawan-kawan. sebab tu hari ni sampai tahap tension tertinggi. pening. sampai lawak pun dah tak rasa kelakar. memang sangat parah! nak berhenti keje pun adoo! yup; definately kalo ikotkan hati yang boleh bawak mati ini. 

but still ade sesuatu yang menggembirakan. selain dari Angry Bird kegemaran aku. aku sejenis burung yang ber-Tweet-tweet tanpa kesedaran aku. i mean, i tweet-ing my entry automatically dalam Si Burung Tweet ini. 

aku memang tak aktif Twiteer. jangan panggil tak aktif la. kalau tak aktif tu adelah follower sekangkang dua nak ek kat orang. tapi aku yang sahih ade dua orang je. tu pun kawan sekolah menengah aku dulu oowh! diorang yang rajen tweet-ing dua-dua orang. lepas tu budget kutuk aku sombong sebab tak nak re-tweet. padahal; lepas aku sign in last year, aku tak pernah bukak pun. sebab aku tak faham pun macam mane nak tweet-tweet bagai ni.

link Twiteer saye
okey, aku nak siap-siap pegi Kajang la malam ni. amek contoh nota kat kawan-kawan. adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.