Pengikut (Blogspot)

Khamis, 20 Oktober 2011

salam maaf permisi ~! internet tak meng-ijinkan

hello semua, selamat pagi...

dah beberapa hari office aku tak boleh access laman-laman sesawang sebab moderm rosak. hari ni dah khamis. masih belum jumpa sape boleh fix ini barang woo.

sibuk dengan projek structure repair di Miri. projek baru nak mula. memang ade banyak benda yang aku kene blaja. this my first baby as a orang yang manage-manage project. before ni aku just jadi tukang tolong-tolong aje. 

hubungan cinta makin akrab. makin memahami. makin menyampah. makin boleh predict dan makin senang untuk buat perangai sebab nanti akan dapat pujuk. yup! honestly, aku takot dengan hari yang mendatang.

kawan office makin gile dan makin sempoi.

tu je up-date hari ni. Ncik Meor Satey ade satu task untuk aku. nanti kalau dah ade balik line. aku akan story balik ye. adey-chiau

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.