Pengikut (Blogspot)

Rabu, 5 Oktober 2011

Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita!

hello semua, selamat malam....



aduhai, menunggu Cik Hawa menyusun BQ ape. aku dok melangok sambil layan chatting dan test market la gamaknye. 

korang nak join? sile-sile dan klik link tu. orang yang dijemput join bersama-sama dengan aku kengkonon nak jadi blogger tegar macam nama bawah ni okeh: 

(1) RuAnGaN sYaZaNa WaHiDa ~ semoga selalu ber-blog 
(2) Nabila Faryzza's Property ~ tak tau nak tag sape dah...

dengan niat nak tambah follower, semoga ada yang berminat nak usha blog ni. amin. 

2 ulasan:

  1. thank dear coz join segmen ryn :)

    BalasPadam
  2. singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.