Pengikut (Blogspot)

Isnin, 31 Oktober 2011

Day 4 : Your favorite photograph of your best friend

hello semua, selamat pagi...

Arked Meranti - Ramadhan 1431 H

entri nombor dua dengan soalan nombor empat. antara nakama yang aku suke. suke suke sangat. walaupun gambar Cik Fariza dan Ncik Yeppul takde. kemungkinan mereka sedang sibuk membeli air Honey Dew harga seringgit satu dekat kedai belakang tu.

sebab aku suke gambar ni. ni gambaran sebenar ape yang aku dengan nakama-kians suke sangat buat. makan. we spend a lot of time dengan makan bile fikir-fikir balik.

miss all nakama aku. dah la last saturday Cik Fariza call sebab survey butik pengantin. waaa, dah lepas sorang kawan aku nak naek pelamin. adey-chiau

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.