Pengikut (Blogspot)

Khamis, 27 Oktober 2011

Day 1 : Your favorite song

hello again and again, selamat malam ulang kali...

aku tak pernah beli CD untuk dengar dalam kereta. hakikat yang perlu terima setelah menggunakan Ferrari milik Puan Mak almost a year. but, awal bulan lepas mase kat Alamanda terus aku purchase 3 Suara. super suara yang dimiliki oleh Ning Baizura, Jaclyn Victor dan Shila Amzah. baby diorang memang menjadi. sebab dalam mase setengah hari je aku dah minat semua yang dalam list tuh! perasaan aku jer kot.

thanks kepada 3 Suara; entertain me from Selayang to Ijok last two weeks untuk berjumpa dengan Encik L. gabungan genre-genre suara dengan attitude yang berbagai-bagai melengkapkan kisah wanita dalam album ni. cool ~!

Semua orang dalam ni ade attitude berbeza. Terbaik ~!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.