Pengikut (Blogspot)

Selasa, 4 Oktober 2011

Contest: Di Mana Ninie?

hello semua, selamat tengah hari...

setelah digertak oleh Ncik Bos sekian-sekian. aku mahu berehat sebentar. sebentar tu dalam lima jam baru cukup. wahaha.

aku tau aku ade pending untuk masuk contest macam tajuk di atas. i am feel so responsible bile owner kepada blog ni dah komen-komen dan shout di chat box before ni. 

disamping berkesempatan, meh kawan-kawan yang minat try join contest ni boleh tengok banner kat bawah ni aku zoom kasi besar sikit dan kalau minat boleh klik link kat bawah nun itu gambar ye.... huhu


kalau korang dapat meneka dengan betul. nanti korang akan dapat hadiah seperti yang aku paste kat bawah ni. jom tengok!

Kalau aku tanak share ngan Encik L boleh?
ha, caption berlagak macam ni. for sure tak menang punye. sape suruh beliau sayangkan ikan atau tv melebihi aku. suruhla ikan masuk pertandingan nak menang baju ni kan? menyampah ~

lastly, meh tinjau soalan Cik Ninie yang ade dua je; simple tapi membunuh la... huhu!

(1) Teka, Ninie kat mana ni?
Ninie ade dekat beranda hotel. Pullman Lakeside Hotel, Putrajaya

(2) Kenapa teka kat situ?
Macam pernah tengok design-design kayu ala itu. 

hehehe, jawapan nampak bernas tapi salah kot. okey Cik Ninie; hope to hear from you soon. lunch time sudah habis. adey-chiau. 


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.