Pengikut (Blogspot)

Isnin, 10 Oktober 2011

bubbling on Monday. biase!

hello semua, selamat tengah hari...

happy monday blues everybody. takde yang lebih indah dari menyerabutkan hari seorang makcik di Johawaki untuk mintak payment untuk kerja-kerja supply batu blok ke Johawaki. office Johawaki superb! dah macam hotel disamping idea kreatif mereka meletak gambar-gambar projek ke-berjaya-an mereka di lobi office. buat orang lain kagum dah tu. hahaha. 

Tak Mampu Vincci, Licci sudahla ke Johawaki!


submission ke DBKL adalah di-reject. sebab earthwork punya paper work tak lengkap. mase ni lah net-work-ing a.k.a kawan-kawan kite mase belajo dulu nok! aaaaarrrghhhh, baru kire earthwork dah tertekan. takde feelin' engineer sungguh! 

bengang atau tak. bila korang tanya soalan teknikal at last korang kena belajar cara-cara mem-fail-ing. serius rasa damn!

biasa. monday blues. mai pekena nescefe' secawan. adey-chiau. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.