Pengikut (Blogspot)

Rabu, 28 September 2011

SEGMEN : Lagu Ini....

hello semua, selamat malam...

Ini Kisah Tia
masih menunggu green light dari Cik Hawa; mengkhabarkan kedatangan Ncik J. masih belum menunjukkan tanda-tanda. sebab bosan amat. aku nak join blogger di atas, pilih lagu kegemaran. 

aku ingat nak join esok, tapi malam ni da tutup jam 1200 malam... sape yang suke lagu-lagu ni, moh kite jooin!

lagu yang bermain-main di minda aku ketika ini ditujukan kepada seseorang yang pernah menceriakan hari-hari aku dulu.

lagu memang nak Indon; dah aku fan habis sama ini ilham dong!! persembahin lagu kegemaran gue; Suaraku Berharap yang dipopulari oleh Hijau Daun

Di sini aku masih sendiri,
Merenungi hari-hari sepi,
Aku tanpamu, masih tanpamu.

Bila esok hari datang lagi,
Mencuba untuk hadapi semua ini,
Meski tanpamu, meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar,
Mentari yang tenang bersamaku di sini,
Ku dapat tertawa menangis merenung,
Di tempat ini aku bertahan.

Suara dengarkanlah aku,
Apa khabarnya pujaan hatiku,
Aku di sini menunggunya,
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku,
Adakah aku selalu di hatinya,
Aku di sini menunggunya,
Masih berharap di dalam hatinya....!



berita sampai. Ncik J tak jadi datang. mahu ke Speed Mart membeli barangan. adey-chiau.

4 ulasan:

  1. wee ~ Tia pun suka dengar lagu ni .. teringin pulak nak denfar balik ..

    BalasPadam
  2. singgah sini dari ruangan yg sama yer..:)

    BalasPadam
  3. layan lagu sat :)..dr segmen yg sama

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan daripada Kancil,

    datang dari segmen yang sama...Kancil suka lagu nie...lagu yang dikenalkan oleh junior kancil...apapun kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lagu-ini.html

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.