Pengikut (Blogspot)

Rabu, 28 September 2011

klik klik open house Teamcoat Group of Companies

hello semua, selamat petang...

alang-alang aku dah layan gambar Ncik Lizam last entry; elok aku buat satu entri untuk open house Teamcoat Group of Companies. seja-seja bagi kenangan semua bah. mane-mane orang yang aku tak sempat nak klik klik sorry eh, aku kan minah penyibuk that day. hahaha ~!

Ncik Bos Botak menganggap a successful open house ever; aku dah lega dah. walaupun bukan aku yang organize semuanya, dapat jadi penyambut tetamu ke klien masing-masing dah bangge dah... hehe! 

Anak-anak Dara dalam Teamcoat, yang takde uniform tu praktikal

Penjaga Kambing Bakar; Ncik Lizam dan Ncik Ca-ah

Pelahap kambing bakar, Ncik Oli. Ncik Wahab tumpang sekaki 

Cik Wahida bersama Deejay 'Manthap' la sangat 

Cik Hawa bersama dengan idolanya Ncik Izhar
yang duduk penuhkan korum tu Adik Hatta
Lelaki ganteng Teamcoat, itu je yang ade... **frust!
Mentang-mentang gambar ngan Ncik/Cik Askar,
semua berdiri tegak. ulasan budget klaka

takde alasan. nak malukan Ncik Oli je. ahaha

last but not least, hari ni dah hari akhir bulan Syawal. esok dah masuk Zulkaedah pule. sedih ni tak dapat ikot Cik Hawa ke open house PNB, Kajang. Ncik Bos Botak tak bagi... uhuuu ~! 


Ni pose aku dengan Cik Hawa.
tapi ape yang pakcik belakang tu tengok?
nak g mengadap Ncik Bos Botak. nasib baek aku tak pegi open house curi-curi dengan Cik Hawa tadi. kalau tidak, mari kita potong kapla... adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.