Pengikut (Blogspot)

Rabu, 28 September 2011

Jom join Bloglist Genk



aku tak tau nak tag sape sebab aku bukan ramai kawan pun; so, aku tag semua orang yang bace entri ni. syaratnye sangat senang je, korang mesti ler seorang blogger. 

saje nak join blog-list sebab nak test market. walau ku tahu, ku tidak HOT mane seperti yang digembar gembur mereka... weeee ~!

lunch sudah mahu sampai limit. adey-chiau



2 ulasan:

  1. terjah sini dri segmen yg sama.. salam kenal :)

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-genk.html

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.