Pengikut (Blogspot)

Isnin, 12 September 2011

ilham itu bukan datang dengan bertapa. ilham itu datang dengan ijin-Nya

hello semua, selamat malam...

aku macam dah asing kat dunia blog. bagi aku mood menulis ni ade pasang dan surut. kadang-kadang obses. kadang-kadang menyampah. macam tu jugak dalam kehidupan. ade sebab kenape aku tak bercerita dalam blog. sebabnye sibuk dengan aktiviti sendiri. kalau boleh aku nak ade satu notes list yang akan ingatkan aku tentang ape yang aku nak tulis. takde la depan pc ni berjanggut tulis perenggan berjela cerita perkara nonsense. kan kan? 

anyway, menulis itu ilham. menulis itu ekslusif. menulis itu kepandaian dan kesesuaian kata-kata. belum ade kesesuaian kata-kata untuk aku lontar pada kalian, yang sudi membaca itu terima kasih. aku akan keluar dengan review novel, movie, kedai makan serta ape yang berlaku pada aku di office. stay tuned for more. thank you. adey-chiau. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.