Pengikut (Blogspot)

Ahad, 7 Ogos 2011

Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA

hello semua, salam ahad...

namenye sampai awal kat office tapi bukannye buat keje pun. tapi sibuk nak up-date blog dan bace blog sane-sini. lepas ni nak mengeluh keje tak siap. tangankan sekali tau la ko Mastura! garang tak approach?



okey, IC Blogger milik Ninie Azriena yang membuat syarat seperti ni kalau nak join contest Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA; korang study la serba serbi syaratnye. okeyh??

sambung cerita pasal TERUJA. at this moment aku sangat teruja nak TIDO di sofa office. malas nak buat keje, Cik Hawa pun tak sampai lagi. eloklah aku berehat. 

nak tido nak tido. adey-chiau

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.