Pengikut (Blogspot)

Selasa, 9 Ogos 2011

malas layan mastura!

hello semua, selamat tengah hari...

semalam dah pecah rekod tido time sahur lepas tu bangun 0830 pagi. gilak ah ~~! belajar pun tak macam ni seyh ~! marilah kita beramai-ramai belajar di Wisma Teamcoat. serius aku rasa macam amek kelas tender sebab kene isi form tender setinggi lutut waa la weyh ~~!

ape-ape hal pun, dalam impian menjadi pekerja harapan Ncik Bos. **konon-kononnye; aku turutkan juge melihat Cik Hawa yang dalam kegelabahan mengisi form tender bernilai 48 juta. ade betul ka budget ini?? entah-entah hentam krom-ooo ajew. **mood gedik sekarang.

menulis entah ape-ape sebenarnye. sebab cadang nak pegi klinik amek ubat batok dan selsema in term of malas nak keluar duit beli ubat. ape nak makan buka ni. JM beriyani satu ~~! ayam masak kurma... areeehai!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.