Pengikut (Blogspot)

Selasa, 16 Ogos 2011

cerita separuh jalan dulu

hello semua, selamat pagi...

pagi yang memperasankan diri sebagai Miss Nina. balek dari Elianto semalam dengan Adik Mira membuatkan aku semak segala macam eye shadow dan make up kit. nak rase nnti time raya biar up-to-date. 

orang melayu ni memang dramatik dan meriah. hati mesti ade sakan. macam sekarang ni, mentang-mentang akta pasal lagu raya membolehkan kite dengar lagu raya dari 15 Ramadhan hingga ke raya. hari ke-16 budak praktikal kat pejabat ni dah ade a collection of lagu raya. giler pantas zaman di hujung jari sekarang.

ber-excited pasal hari raya lagi. aku baru kecoh-kecoh nak hantar baju raya. nak jugak fashion baju kurung pesak Pahang. no other style that fix with the texture of the kain.... ahaalamak! memilih pulak aku time ni kan.  

eh, tadi Ncik Bos jumpe aku. sekali sebenarnye aku ade site visit la hari ni. pukul 1000pagi. tengok kepala botak beliau baru teringat ade site visit. ah-chet. 

adey-chiau semua. nak cerita pasal baju raya dan kaedah raya kene cancel. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.