Pengikut (Blogspot)

Selasa, 16 Ogos 2011

aggressive la sangat, datang cicak terus lari lintang pukang

hello semua, selamat malam...

ramadhan yang ke-15. thanks untuk Ncik Meor dan Adik Mira. be my company untuk interview hari ni. aku berat melangkah tapi hati membuak-buak rase nak test market. seperti isu dalam entri yang lepas.

reaksi Encik L; tak benarkan aku g interview however one think, he very respect me. walaupun macam tak berkenan dengan tindakan aku. tapi asal ade member yang ramai untuk ajak teman. beliau kasi je pegi. dalam hati beliau risau satu bende. perdagangan manusia. serius pk sampai London oouh, Mr L ni!

Hentikan perdagangan manusia!
Puan Mak pulak tak berapa nak tau. actually this interview should be held last friday. tapi aku penat time tu. malas nak kejar-kejar. dan Miss Nancy sangat harap aku datang. so, aku tak salah bile peluang dah ade depan mata. pegi je la kan...?

berkenaan dengan Ncik Ca-ah mase petang tadi, mase aku cukup tak semangat nak pegi interview. bising cakap yang suruh aku test market. hantar surat dekat Ncik Bos. biar Ncik Bos rase sikit yang aku ni hot stuff... kah kah kah. 

banyak mulut yang menyokong pegi. aku pun pegi la... ini Mastura tau; semangat Tun Teja ade dalam diri! ape pulak tetibe Tun Teja ni??

Sofea Jane as Tun Teja. ade iras aku kot? ahaaa ~
aku bersyukur sebab memang tak datang lambat ke interview. tepat jam 0900 malam memang aku tengah make up dalam kereta sebab aku nak kelihatan hot dari biasa. mase tu Miss Nancy mungkin baru siap-siap tukar baju dari rumah agaknye. kalo interview jangan sampai lambat. silap-silap kene biadap. padan muka korang! pada muka aku kot.

hari ni very very un-formal interview. dah name interview kat Mc Donald. lagi bagus lagi skill Ncik Bos interview aku sebab mase aku kene interview dengan company ni dulu aku ingatkan Teamcoat ni giler superb!

akhir kata dari Miss Nancy yang buat aku tak tido malam ni; dan sebabkan aku up-date ialah kata-kata berbaur double meaning. aku tak tau nak cakap bende baek aku jahat. macam ni; 'you ni kan aggressive lah, kalah man' apekah Miss Nancy??

bile aku tanye sekitar-sekitar yang agak rapat mengiyakan kata-kata Miss Nancy. siap dapat perli dari Adik Pit sebab tak aggressive bile rase down dan tidak ingin memakai baju raya yang serupa baju tido bak kata Ncik Ca-ah...

okey; korang rase aggressive tu bagus atau sumbang??

last but not least, Ncik Meor suruh cakap dalam blog ni yang beliau hero of the day. hero ke? tangan tersepit panel ape ntah kat site? hero ke? kalau bawak manual itu Mastura? hero ke? kalau tak tahan sejuk dalam kereta? hero kot di mata beliau....

selamat malam semua, jangan lupe bangun sahur. adey-chiau!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.