Pengikut (Blogspot)

Isnin, 25 Julai 2011

skala luas rindu

hello semua, selamat malam....
Di daun yang ikut, mengalir lembut, terbawa sungai ke hujung mata, dan aku mulai takut terbawa cinta, menghirup rindu yang sesakkan dada [Ruang Rindu, Letto]
benarkan aku untuk menaip entri sedikit jiwang malam ini. bagi aku, takde kate-kate puitis seindah Letto nak menyampaikan rindu pada seseorang.  yes, tu yang aku rase. semua orang pun rase rindu. jangan nak pedon sangat la dengan egois yang korang tak pernah merindui seseorang kan....

yang aku hayati sangat lagu ni kan? meh aku share ape yang aku rasekan sebagai insan berjiwa penulis macam aku ni. uhhhaiiii ~~! poyo pulak statement awalan ko Mastura?

Letto menggambarkan yang alam jugak turut merasakan rindu yang tak patut ada dalam diri seseorang. mean; dalam ayat ni Letto sendiri takot yang beliau akan rindukan perempuan tu. aaargh. no way for the ridiculous feelin' man. cube jadi real sikit....? ** marah pulak kan? 

actually, rase rindu ni aku terpakse buang jauh-jauh. it's TOTALY non-sense, ridiculous and weird if I damn-ly miss him. siape yang ko mengarut ni Mastura??? 

tak penting untuk share siape die. tapi aku nak share perasaan yang terbuku dalam hati aku. orang cakap jangan nak rase hebat simpan perasaan lame-lame dalam hati; nanti jadi cancer pulak. amcam??

lagu itu. memang sesuai dengan tema jiwa melankolik sekarang ni. mahu balik rumah la. takde mood nak membaca segala segi kerja waterproofing today. balek rest and tengok la cerite Supermak. adey-chiau!

dah lame tak review buku la. rindu nak mengkritik buku. tunggu entri esok. kurru-kurru si burung merah angry bird. 

Jangan nak wondering sangat la burung!
dah hilang cool aje la ~!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.