Pengikut (Blogspot)

Khamis, 14 Julai 2011

serabut aku

hello semua, selamat petang...

setelah tungkus lumus membuat kerja-kerja yang tak berape nak penting. aku asyik bad mood je sesejak semalam. aaargh ~!

last week, hari yang penat dengan travel. this week pulak perah otak untuk paper work. konon nak bagi aku duduk office seharian Ncik Bos. boleh bla la aku boleh buat keje aku jer. satu bende pun aku tak buat hari ni. hampeh!

macam mane nak ajar orang sampai pandai tapi tak marah-marah? macam mane nak terangkan dengan care baek kat orang sampai orang tu faham? macam mane eh, once kite bukak mulut; orang akan tanye banyak lagi???

semua yang aku tanye tu; aku buat. kehadiran beramai-ramai budak praktikal ke tempat aku buat aku jadi cikgu pulak secara tak langsung. yelah; kene repeat bende yang same dekat bebudak yang baru kan? lepas tu aku pulak tak suke nak cerite banyak kali. tak bagi orang peluang nak tanye banyak-banyak. selalu cakap suara tinggi-tinggi.

sorry la adik-adik praktikal this batch; i am not discriminate everybody. aku akan cari method terbaik untuk terang kat you all okeyh.

sikap aku yang paling aku benci is pilih kasih. hahahaha sape yang pandai amek hati aku for sure la aku akan layan korang baik jugak. tapi aku ni memang tak sedar hidup ni macam roda. kalau satu hari esok ko ade kat bawah; macam mane Mastura?

entahla. aku serabut ni... banyak sangat bende yang aku fikir. aku risau aku tak sempat siap paper work menjelang tomorrow morning.

okeyh; nak g mandi jap atas rumah. lepas tu lepak office balik. perah otak perah perah. adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.