Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 22 Julai 2011

Segmen Mari Menambah Follower

hello semua, salam jumaat...

ade banyak bende nak cerita. tapi memang takkan sempat langsung sebab aku akan kejar-kejar pegi Bangunan Mas dan akan balik Bangi terus. kesihatan pun kurang baek; ni semua jangkit dengan Encik L yang demam semalam. 

so, setelah membuat pembacaan cepat kepada blog-blog yang ade dalam simpanan Dashboard aku up-dating their life semalam, why not aku try this segmen that I get from this Adik Ija blog nabilafaryzza.blogspot.com


okey header pemilik segmen aku dah letak. and then tajuk entri dah same dengan kehendak penganjur segmen. yang tinggal lagi; aku kene share link blog aku kepada Cik Luna dalam entri ni; SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER. lepas tu settle.

sebelum berambus dari office yang bukan indah sangat ni; ape kate siapkan analisis harga waterproofing bumbung bocor. kelas F jer pun... nanti esok-esok pagi aku akan ader entri pasal buku lagi. tunggu aku habis bace dulu okey... adey-chiau!

14 ulasan:

  1. singgah sini dari segmen luna lanun.. hehhe

    Panggilan Hangit Hot.fm

    BalasPadam
  2. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    BalasPadam
  3. Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 47.

    Jemputlah datang ke blog saya ye di http://azzaazman.blogspot.com Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain. DAn bersungguh sungguh...

    trauma ketika blogwalking

    BalasPadam
  4. dari segmen yg same, sy dtg singgah kt sini. salam perkenalan :)

    http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    BalasPadam
  5. walaupun dah hari ahad, kak ijan wish adik pari2 to have a great weekend :)

    BalasPadam
  6. thanks all blogger that support me yeah???

    kak ijan, have a great weekand too :))

    BalasPadam
  7. hai. singgah dan follow sini. jemput datang blog saya pulak.

    http://izzatiliyanasabri.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. woott... woott...
    cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
    love yaa...

    BalasPadam
  9. salam perkenalan...singgah dari bloh lunalanun....jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

    BalasPadam
  10. asalamuaikum...salam singgah dari segmen LUNA LANUN...kak ita dah follow..nanti singgah dan follow blog kak ita..TQ

    BalasPadam
  11. marina datang membacer di sini...salam perkenalan..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    BalasPadam
  12. As Salam,
    Wyna datang sini utk menambahkan followers
    done follow!
    SELAMAT BERKENALAN!

    http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    BalasPadam
  13. visit sini sambil tekan button join this site.Feel free to visit mine
    http://faizahfariza.blogspot.com

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.