Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 22 Julai 2011

Segmen Mari Menambah Follower

hello semua, salam jumaat...

ade banyak bende nak cerita. tapi memang takkan sempat langsung sebab aku akan kejar-kejar pegi Bangunan Mas dan akan balik Bangi terus. kesihatan pun kurang baek; ni semua jangkit dengan Encik L yang demam semalam. 

so, setelah membuat pembacaan cepat kepada blog-blog yang ade dalam simpanan Dashboard aku up-dating their life semalam, why not aku try this segmen that I get from this Adik Ija blog nabilafaryzza.blogspot.com


okey header pemilik segmen aku dah letak. and then tajuk entri dah same dengan kehendak penganjur segmen. yang tinggal lagi; aku kene share link blog aku kepada Cik Luna dalam entri ni; SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER. lepas tu settle.

sebelum berambus dari office yang bukan indah sangat ni; ape kate siapkan analisis harga waterproofing bumbung bocor. kelas F jer pun... nanti esok-esok pagi aku akan ader entri pasal buku lagi. tunggu aku habis bace dulu okey... adey-chiau!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.