Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 1 Julai 2011

ooohhoooo

hello semua, selamat malam...

baru balik hari ni. balik mane Jah? terngiang-ngiang Encik L panggil aku Jah. Jah pun Jah la; kalau Encik L yang panggil aku rase dah romantik habis dah...! hahaha, perasaan cinta yang naif.

Marry me Juliet, u never have to be alone [Love Story, Taylor Swift]
ok, lagu yang aku ulang dua kali kat karaoke tadi. tu pun tak reti nyanyi jugak. eeei ~! tak puas hati. 

finally, aku menguap tapi tak mengantok. aku saje lepak bilik projek ni, mate ni buat hal. rasenye sebab badan aku sangat penat and then aku susah sangat nak tido. memang habit tak boleh nak ubah dari dulu la kan. menyampah. 

aku up-date ni pun secara tak sengaje la. actually ade dua buku yang aku dah bace last week tapi tak sempat nak review lagi. otak aku takde kate-kate yang sesuai la untuk buku-buku tuh. 

later review okey... chatting la kejap. lepas tu byu-leh teydoo... adey-chiau!

Tahukah engkau wahai langit, aku ingin bertemu membelai wajahnya, kan ku pasang hiasan di angkasa terindah, hanya untuk dirinya [Lagu Rindu, Kerispatih]

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.