Pengikut (Blogspot)

Ahad, 17 Julai 2011

ahad bosan bosan

hello semua, salam ahad...

ahad santai. tengah belajar dari Carol Yip [Money Work Life]; macam mane nak berhibur tapi tak perlu keluarkan duit. nice approach~! 

yang penting break-lunch aku nasik lemak sotong dengan nescefe' suam. layan sangat dah ni... sampai melayang-layang.... boleh ke si gemuk ini melayang??? 

sambil dengar lagu dalam playlist Media Player pc office yang aku baru create. mood mencari lagu-lagu menarik. bile aku nak minat tengok cerita korea? ** tibe-tibe??

yuna nyanyi:
ini tidak adil, tidak adil baginya, ini tidak adil, tidak adil bagiku, ini tidak adil jika kau bertanya jika ku mencintaiku juga, ini tidak adil baginya [Penakut]

aaargh ~! mood sedang giler tak waras. stay tuned untuk review novel lain pule... adey-chiau

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.