Pengikut (Blogspot)

Rabu, 15 Jun 2011

sisa-sisa gempa bumi


entri no dua; terpengaruh dengan entri Adik Ija http://nabilafaryzza.blogspot.com. memang gempa yang semalam ni mempengaruhi office aku pun. rumah aku kan kat atas office aku. 

mase gegar pertama around 8.15 am; berlingkar lagi aku atas katil. Cik Hawa pun sama. mase gegar tu jadi dalam seminit macam tu; aku pandang Cik Hawa; Cik Hawa pandang aku. yang aku rase mase tu, macam duduk atas bot (katil aku). nasib takde angin sepoi bahasa. conform imaginasi aku fikir Hawaaii time tu. huhuhu

gegar yang kedua pulak macam Adik Ija rasa. mase tu aku rilek pekena Meggi Sup dekat Al-Safir. so tak tau cerita pulak macam mane gegar-gegar tuh. semua warga SRC dah turun bawah serta rajin membawa diri ke architect firm amek dokumen. 

aku buat conclusion gegar ni lalu kejap selayang before singgah Putrajya yang memang gegar teruk masuk Buliten Utama semalam. gegar tu lalu lebuhraya MAX ke eh?? hak hak hak.

bende macam ni aku tau serius. nak taip lawak pun tangan gigil-gigil ni. tapi dunia makin akhir zaman. itu pasti.

Fenomena yang tiada solution. Tanda Allah Maha Kuasa

aish ~ dah mengarut ni? mane Siva tak sampai-sampai, u mau batu ke ta-mau? adey-chiau!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.