Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 25 Jun 2011

projectile punye game

hello semua, selamat malam...

sabtu yang bosan sangat-sangat. serius bosan. Ncik Bos takde hari ni sibuk dengan urusan politik beliau. aku dengan team IBS serius rase merdeka. siap lepak kat Al-Safir sejam dua; balik ofis semua mengejar internet, aku pulak sibuk. sibuk layan game Angry Bird. hahaha

padah si babi
okey, padan muke binatang haram pegang dan makan ini. sape suruh curik telur-telur milik burung kecik, burung kuning, burung bom, burung pusing belakang dan burung pusing letup. kan burung da mengamok??korang ade try main game ni tak?? it's a lot of fun sebab kene bijak main dengan konsep projectile motion. ala fizik zaman metrik dulu...

sape main lastik mase kecik, for sure pakar!
serius gang rumah sewa pun addicted dengan game ni. siap nak capai semua 3 star lagi... yuhuuu ~! dan kalau korang nak tau; kite pun boleh download game ni through Google Chrome dan boleh play-play secara offline tau... (mood gedik, uhuuk)

ok, aku nak tulis entri lain pulak la... sebab bende yang aku nak cerita tak sesuai nak mix dalam bende ni sekali la... maklum la tengah jiwang nieh ~~! adey-chiau!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.