Pengikut (Blogspot)

Ahad, 26 Jun 2011

kawalan permaisuri

hello semua, selamat petang...

hari mengadap internet 24 jam. tema aku untuk hari Ahad ni. Game di facebook juge macam hampeh. lo-a-ding berjuta-juta kali pun still retry. dengan perasaan 'Maleyh Aku' [credited to Ncik Shauqi], aku mencari novel-novel online. lagi senang bace buku dari main game skang ni... 


dah lame aku kenal blog ni. kalau peminat novel kat pasaran suke dengan cerita Coke And Sundae; siap dah ade buku nombor 2 lagi... 

tapi aku kenal blog ni dari blog produce by Kaki Novel; Penulisan2u yang mase tu Cik Ilya tengah sibuk dengan cerita 566 hari mencari cinta. dah ade kat pasaran dalam tiga bulan lepas kowt; dah ade jugak dalam collection aku. dah lame aku khatam. 

walaupun Cik Ilya ni menceritakan cerita cinta ala korean; japanese a.k.a cerita cinta satu dalam sejuta, aku tetap suke dengan gaya bahasa santai dan bersahaja. tak payah nak serabut kepala bace kan kan kan?

standard la aku perempuan. memang la suke bende yang sweet; ala romantik macam ni... dan sekarang ni, aku sukakan air tangan Cik Ilya entitled Queen Control. 

yang memang bukan pasal diri aku; aku for sure takkan jadi perempuan macam ni. Tiryaq sangat fun wooo... menjelang hari ni; Cik Ilya baru submit until Bab 14. bile mau sambung lagi niehh???

okey, aku nak usha cerita lain yang Cik Ilya ade. kalau gang semua minat bace novel... sile singgah link atas tuh; tak menyesal punye... huhuhu. adey-chiau!

tepek satu gamba ~ Queen Control

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.