Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 11 Jun 2011

nasik mangga

hello semua, 

selamat sabtu. nak balik rumah Puan Mak tapi still belum gerak lagi. entah, jap-jap g baru nak gerak. aku tak tau nape lately, jauh sangat hati nak balik rumah. memang semua salah aku sendiri. panggil aku anak tak sedar untung je la... 

tanye same pokok, ape sebab goyang... tibe-tibe aku teringat kat Lan... *macam kawan baik pulak*




tapi sekarang ni aku rase tengah addict masakan Thai. giler punye addict. laksa Thai, tom yam, nasik mangga. waaaa ~! sedap!




jangan tengok baju, tengok tomyam aku! walla~~~!

Cik Shida dengan nasik mangga!
okeyh ~! Puan Mak dah miss call dekat 6 kali. aku tak angkat sebab malas nak dengar bebel. sampai sini dulu tulis. memang short entry pun. 

jangan tak tau yang aku bungkus nasik mangge bawak balik. adeychiau lalala ~!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.