Pengikut (Blogspot)

Khamis, 23 Jun 2011

khamis ke? wordless wednesday macam mane??

hello semua, selamat pagi...

pagi yang rase tak sedap hati ler... pukul 0600 pagi mata dah segar. no more mengantok-mengantok. pelik la kan. selalu pukul 0830 pagi akan terime wake up call dengan perli-perli dari Ncik Ca-ah. mungkin kini tidak lagi. ahahahahahaha ~ gelak syaitan bangge ni..!

semalam konon-konon nak join wordless wednesday tapi tak sempat sebab balik jalan-jalan terus jer aku print-print dan berehat. sangat sangat sangat peeenat!

Nugget Tempura~!
di Mc Donald pada hari semalam buat saye wordless more to speechless... duomo arigato Adik Pit.

mahu ke askar lepas lunch; adeychiau ~!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.