Pengikut (Blogspot)

Ahad, 29 Mei 2011

Day28 - Something that you miss

hello semua, selamat petang...

sambil baru built-in mood nak buat keje. boooosaaan ~! chatting pun tak membina. Encik L baru tido, kalau aku kacau pasti kene sembelih lepas ni. ahahahahaha ~~~!

kalau ikot-ikotkan, soalan ni ialah soalan penyesalan. menyesal ade satu bende masa lalu yang tak grab or something-something.

dengan berotak meleng ketika ini, aku pernah menyesal kenapa aku masuk matrikulasi. the lifestyle doesn't suites me well. aku seperti sangat bodoh jahiliah masuk dalam dunia tu.

misalnye kalau aku berjaya masuk amek Dip in Civil Engineering mesti skang aku dah berjaya ke-dekan-an berkali-kali. aku bukannye genius untuk hidup dalam dunia matrikulasi.

memang aku selalu merungut pasal bende ni masa zaman dulu-dulu lagi, tapi Cik Paripari Cumel calm me down. ayat beliau senang je; 'kalau ko tak masuk matrik, mesti ko tak jumpe aku kan???'

emm terus senyap dah aku lepas tu. since that time, aku selalu bersyukur dan rasa setiap kejadian dan penempatan yang tuhan letak untuk aku teruskan hidup itu sememangnye ade hikmah!

rasenye, aku malas nak menyesal dalam hidup. mungkin sebab aku letak impian yang tak berapa tinggi, so ape yang aku dapat ni... aku dah cukup bersyukur da.... 

bye-bye all ~~~!


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.