Pengikut (Blogspot)

Ahad, 29 Mei 2011

Day27 - A problem that you have had

hello semua, 

aku sedang melayan farmville sambil excited menjawab soalan-soalan yang ada dalam blog ni. entah, aku terasa nak habiskan semua hari ni. punye excited kan??

semua manusia dalam muka bumi ni ade problem kot. manusia yang memang sepanjang masa mencari-cari apa erti kehidupan.

dan problem dalam hidup ni tak semestinya ada satu. kadang dua tiga. ada orang facing empat lima dan kadang kala berpuluh-puluh problem yang kite sendiri pun tak sedar yang tu adalah problem. 

kalau hal kerja, aku jarang specifies sebagai problem sangat la... sebab makin lame, prob tu akan selesai dan tak mengganggu gugat hidup aku. 

rakan sekerja jugak takde la masalah sangat. should be okey, kalau tak layan sangat karenah-karenah itu semua. 

masalah percintaan. mestilah ada setiap kali. mestilah bergaduh jugak. kalau tak gaduh, tak kenal kot sampai sekarang macam mane orangnye Encik L itu. sama la bercinta macam manusia biasa yang ade cemburu, mengada-ngada dan melenting. kang cerite semua orang muntah pulak kang...?

so, tutup cerita percintaan. aku cume rasa masalah yang aku paling tak dapat nak tanggung bile ex kepada Encik L masih menyayangi beliau. aduhai perempuan? ape ke hal ko nak rebut sangat Encik L tu? bukannye ade ape-ape pun kat beliau. dulu mengapakah engkau rase beliau tak bagus dan sekarang kau rase beliau bagus? any explaination?

ok lah, aku terlampau naif dalam cinta. yang aku tau kalau sayang itu benar. ia takkan berubah hak sama sekali.chow~!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.